Ga naar hoofdinhoud
Dubbelwerkende aluminium cilinders conform ISO 15552

Dubbelwerkende aluminium cilinders conform ISO 15552

Moderne, lichtgewicht ISO 15552 cilinder

De HDM is een dubbelwerkende, magnetische ISO 15552 cilinder met instelbare einddemping. Deze cilinder is standaard voorzien van de polyurethaan (PU) afdichtingen en heeft een zuiger van massief aluminium, wat bijdraagt aan een langere levensduur.

HDM_vk_230531_wit.png

Hytrel schraapring voor lange standtijd

De DMCA is de opvolger van de PMY (ISO 15552, voorheen ISO6431) cilinders van Pemaks. De DMCA is een magnetische ISO cilinder met pneumatische einddemping waarbij uiterste zorg is besteed aan gewichtsbesparing. U bespaart dus fors op uw aanschafkosten omdat u geen overbodig aluminium meer aanschaft!

Ondanks de lage prijsstelling verliezen we de hoge kwaliteitseisen niet uit het oog. De zuigerstangafdichting is voorzien van een extra Hytrel schraapring om vuil en vocht buiten te houden, wat een langere standtijd garandeert. De zuiger is van massief aluminium en natuurlijk gebruiken we polyurethaan afdichtingen op de geborstelde cilinderbuis voor de beste levensduur. Kortom: geen technisch compromis gemaakt en toch een prima prijsstelling. De DMCA is ook met een ATEX certificaat leverbaar, speciale modellen of materialen zijn op aanvraag leverbaar.

De DMCA is beschikbaar in de diameters van Ø32 tot en met Ø100. Voor Ø125mm kunt u terecht bij de HDM serie ISO 15552 cilinders van Artec.

DMCA_cilinder.png

Sterke ISO 15552 cilinder geschikt voor zware industrie

UDM is de krachtpatser van de ISO 15552 cilinders met diamets van 160mm tot 320mm (grotere diameters op aanvraag). De gegoten kappen worden precies nabewerkt om een precieze en lichte loop te hebben, ook bij de zwaarste belastingen. Het is een magnetische cilinder met pneumatische einddemping en wordt veel toegepast in de zware industrie.

De UDM is, net als alle ISO 15552 cilinders, op aanvraag met een ATEX certificaat leverbaar.

De UDM is ook met doorgaande zuigerstang verkrijgbaar.

UDM_symbool.png

Contact

Specialist draaidoorvoeren en pneumatiek

Sjanien Sinke